Szakértő válaszol

 

Cikkek

Miért fontos a mozgás a mindennapokban?

Ha belevágunk egy nagyobb diétába és tudatosan odafigyelünk étkezésünkre, elengedhetetlen, hogy valamilyen mozgást is végezzünk mellé a biztos hatás érdekében. Jó tisztában lenni azzal a ténnyel, hogy tartós eredménye akkor lesz a folyamatnak, ha lassú, egyenletes ütemű a fogyás. A különféle fogyasztó szerek, rapid diéták nem bizonyulnak jó megoldásnak, sokszor még többet is ártunk vele, a tartós átalakuláshoz nélkülözhetetlen, hogy valamennyi energiát teljes egészében belefektessünk.

Amit a vérvételről mindenképp tudni érdemes!

Teljes laborvizsgálatot legalább egyszer egy évben javasolt elvégeztetni, hiszen az eredmények alapján fény derülhet a különböző megbetegedésekre, illetve az egészségi állapotunkról is kapunk egy összképet. A vérkép képezi az alapját szinte minden diagnózis felállításának. Elengedhetetlen a vérvétel, ha fáradékonyak, aluszékonyak, nehezen terhelhetőek, levertek és sápadtak vagyunk.

Miért fontos a prevenció

Ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, stresszmentes életet élhessünk, fontos, hogy törekedjünk egészségünk megőrzésére. Ennek elengedhetetlen részét képezi a rendszeres állapotfelmérés szakemberek és vizsgálatok segítségével. A menedzserszűrő programok alapján a páciensek összetett képet kapnak arról, hogy milyen az egészségi állapotuk.

Menedzserbetegség

Napjainkban egyszerre számos szerepkört próbálunk betölteni, végzettségtől függetlenül, egyszerre igyekszünk helytállni otthon, a munkahelyen, ápolni baráti kapcsolatainkat, sportolni, végtelen számú lehetőségből választott aktuális hobbinknak élni, s emellett elképesző gyorsasággal zúdul ránk akarva- akaratlanul mindenhonnan, a szinte felfoghatatlan mennyiségű információ. Mod…

Mokeropt logó