Szakértő válaszol

 

Rólunk

Szeretettel köszöntjük önt weboldalunkon, örömünkre szolgál, hogy a Budai Magánorvosi Centrum és Budai Oltóközpont menedzserszűrésre specializálódott honlapján informálódik.

Magánorvosi Centrumunk komoly figyelmet fordít a páciensek megfelelő és szakszerű egészségügyi ellátására, amelyet a legjobb szakértelemmel és tudással rendelező szakorvosaink végeznek el a korszerű orvosi eszközökkel és berendezésekkel. Fontos számunkra, hogy mindezt színvonalas környezetben biztosítsuk, modern körülmények között, ahol előtérbe kerül a kényelem és az elegancia. A kezelések a legújabb sztenderdek alapján történnek, amik nemzetközileg is elismertek.

Minden betegség megelőzését kiemelten fontosnak tartjuk, ezért is hoztuk létre személyre szabott védőoltási programunkat. A gyermekek védelme érdekében nagy figyelmet szentelünk a kötelező és ajánlott védőoltások szakszerű ismertetésére. Egzotikus vagy távol-keleti országokba történő utazás előtt készséggel állunk rendelkezésére, hogy felvázoljuk az adott országba szükséges kötelező és ajánlott oltások tudnivalóit. Ezt követően Budai Oltóközpontunkban be is adjuk önnek a megfelelőt, mivel nemzetközi oltóközpontként is akkreditálva vagyunk.

A segítségre szoruló fiatalok is bátran fordulhatnak hozzánk, hiszen működő tinédzser ambulanciánkon maximális diszkrécióval kezeljük felmerülő problémáikat. Igény szerint egészségügyi és szexuális felvilágosítást is nyújtunk részükre.

Intézményünk garantálja, hogy a leendő pácienseink teljes mértékben elégedettek lesznek szolgáltatásainkkal, hozzáállásunkkal, gyorsaságunkkal, orvosainkkal, környezetünkkel és még számos más dologgal kapcsolatban is. Bármilyen kérdése felmerül, bátran forduljon hozzánk a legnagyobb bizalommal!

Mokeropt logó