Szakértő válaszol

 

Szűrővizsgálatok cégeknek

A betegségek nem a tüneteknél, panaszoknál kezdődnek, hanem sokkal korábban. A megelőzés legalább olyan fontos része a betegségek elleni küzdelemnek, mint a panaszok megszüntetése, enyhítése. Az időben felismert betegségek, vagy azok lehetséges kialakulását előjelző indikátorok megtalálása nagy mértékben csökkenti a komplikációk valószínűségét Számos esetben már a tünetek jelentkezése előtt is orvosolhatóak a problémák. Ezekhez az információkhoz rendszeresen (évente) elvégzett szűrővizsgálatokkal lehet hozzájutni. Hosszú távon mindenképpen megtérül, ha időt és energiát fordítani a szűrésekre.

A alkalmazottak egészségének megőrzése minden munkaadónak érdeke, éppen ezért a stresszes, vagy a szervezetet megterhelő munkakörökben dolgozók számára érdemes szűrővizsgálatokat biztosítani, hogy az egészségügyi kockázatokat idejében minimalizálni lehessen.

Szűrési programunk segítségével több szakorvosunk összehangolt munkájával, néhány óra alatt, sorban állás nélkül igyekszünk feltárni addig nem ismert betegségeket, tüneteteket.

Hogyan zajlik a szűrés

A szűrővizsgálat során vér és vizelet vizsgálat, szív-érrendszeri rizikóbecslés, hasi Uh valamint különböző szakorvosi vizsgálatok történnek a választott csomag tartalmától függően. A különböző igényeknek megfelelően szűrővizsgálati csomagokat állítottunk össze, hogy valóban személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk.

Az eredményeket írásban juttatjuk el a páciensekhez, melyben felhívjuk a figyelmet a tapasztalt eltérésekre, tanácsot adunk a kezelésükre, illetve szükség esetén további vizsgálatokat javaslunk.

Ide kattintva tájékozódhat a Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrumban végzett szűrővizsgálati csomagokról és az árakról:

Akciós csomagok és árak»

A fenti szolgáltatásunkra konzultációs időpontot a KAPCSOLAT menüpontban feltüntetett elérhetőségeinken kérhet.

Mokeropt logó