Szakértő válaszol

 

Miért fontos a prevenció

A prevenció célja, hogy a még tüneteket nem okozó, bár már a szervezetben jelenlévő megbetegedések minél előbb kiderüljenek, és a kezelések mihamarabb elkezdődjenek, hiszen az időben felismert problémák teljes mértékben gyógyíthatóak. A különféle elváltozások a legtöbb esetben csak akkor okoznak panaszokat, amikor már nagymértékben elterjedtek a szervezetben, és ekkor a kezelések sem biztos, hogy hatékonynak bizonyulnak.

17128926263_68de3a1d9f_z.jpg

Milyen szűrővizsgálatokban van lehetőség részt venni?

Több szűrővizsgálati csomag közül is van lehetőség választani, de a kardiovaszkuláris rizikó felmérést, a családi anamnesis felvételét, az örökölhető betegségek feltárását, az életmóddal kapcsolatos rizikó faktorok feltérképezését, és a laborvizsgálatokat mindegyik tartalmazza. Mindenki saját idényeinek megfelelően választhatja ki a számára legideálisabbat, de akár egyedi, személyre szabott csomag összeállítására is van lehetőség. Szakorvosaink magasan képzettek, megbízhatóak és készséggel állnak pácienseik rendelkezésére, mindenben segítséget nyújtanak, mindenről részletes felvilágosítást adnak, valamint jelen vannak a vizsgálatoknál is, amelyek körülbelül 3-4 órát vesznek igénybe.

A feltárt eltérésekből már megállapítható a leghatékonyabb kezelési módszer, amit javasolt a lehető leghamarabb elkezdeni, majd ezután folyamatosan nyomon követni a javulás menetét, vagy időben észrevenni a hanyatlást, hogy mihamarabb változtatni lehessen.

A szűrővizsgálatokba beletartoznak a psychés eredetű betegségek is, hiszen szervezetünk egészségéhez hozzátartozik a fizikai és lelki egyensúly harmóniája.

Mokeropt logó